سبد خرید شما خالی است.

حالت فوق امن Lockdown Mode اپل چیست و چگونه آن را فعال کنیم؟

ادمین یکشنبه، 26 تیر 5 دقیقه مطالعه
حالت فوق امن Lockdown Mode اپل چیست و چگونه آن را فعال کنیم؟
حالت فوق امن Lockdown Mode اپل چیست و چگونه آن را فعال کنیم؟ – اپل مارکت

اپل قابلیت جدیدی را با iOS 16 عرضه کرد که توجه افراد زیادی، مخصوصا افراد سرشناس، خبرنگاران و افرادی که نیاز به محافظت از اطلاعات‌شان دارند را جلب کرد. Lockdown Mode اپل یک لایه امنیتی بیشتر است که می‌تواند از دستگاه و اطلاعات آن محافظت کند. اما برای استفاده روزمره و دائمی مناسب نیست.

اپل برای حفظ امنیت دیجیتالی افراد که ممکن است مورد هدف حملات پیچیده سایبری قرار بگیرند، در iOS16 و iPadOS16 و macOS Ventura ویژگی جدیدی را معرفی کرده است که امنیت آن‌ها را بهبود ببخشد. هرچند فعال کردن این حالت باعث محدودیت بسیار زیادی در عملکرد دستگاه‌تان خواهد شد اما برای حفاظت و مقابله با حملات سایبری، یک پیشنهاد کاملا مطمئن است.

امنیت، یکی از ویژگی‌های سیستم‌عامل‌های اپل است که اپل به آن می‌بالد و مانورهای تبلیغاتی زیادی هم برروی این ویژگی انجام می‌دهد. تقریبا همه‌ی کاربران اپل هرگز مورد سوء استفاده از طریق جاسوسی‌های نرم‌افزاری سازماندهی شده و برنامه‌های هک پیچیده قرار نمی‌گیرند. با این حال اپل می‌خواهد خود را به یک گزینه مطمئن‌تر و امن‌تر تبدیل کند تا مقامات دولتی و افرادی که نیاز به یک سیستم با امنیت بالا دارند، به دستگاهی جز دستگاه‌های اپل فکر نکنند.

حملات سایبری هدفمند در اکوسیستم اپل به ندرت اتفاق می‌افتد و تعداد نفراتی که ممکن است هدف این حملات بگیرند، بسیار محدود است. با این حال اپل این ویژگی‌ را برای تعداد خاصی از کاربران محدود نکرده است. هر یکی از کاربران اپل که صاحب آیفون، آیپد یا مک باشند، با چند کلیک می‌تواند دیوارهای امنیتی خود را در شرایطی که نیاز دارند، مقاوم‌تر و بلند‌تر کنند.

حالت فوق امن Lockdown mode چه کاری انجام میدهد؟

زمانی که حالت Lockdown را فعال کنید تنظیمات امنیتی مختلفی تغییر می‌کند، اپ‌ها تغییر می‌کنند و راه‌های ارتباطی بسته می‌شوند. در این حالت دسترسی یا کنترل آیفون، آیپد یا مک از خارج از دستگاه بسیار سخت و تقریبا غیر ممکن است. اپل درباره اینکه Lockdown mode چیست و برای چه کسانی مناسب است گفته:

حالت فوق امن Lockdown Mode اپل یک دیوار حفاظتی شدید و اختیاری است که اگر فکر می‌کنید ممکن است مورد هدف حملات پیچیده سایبری قرار بگیرید، باید از آن استفاده کنید. هرچند که اغلب مردم هیچ وقت هدف همچین حملاتی قرار نخواهند گرفت.

آموزش فعال کردن Lockdown Mode اپل

ویژگی جدید Lockdown Mode مخصوص قسمت‌هایی است که کاربران در دستگاه‌های خود بصورت روزمره از آن استفاده می‌کنند و راه نفوذ و حمله به آن‌ها را می‌بندد. اپل همچنان به تقویت و ارتقا حالت فوق امن خود ادامه خواهد داد و لایه‌های محافظتی جدیدتری را با گذر زمان به آن اضافه خواهدکرد.

کدام بخش‌ها با فعال کردن Lockdown Mode محافظت خواهد شد؟

در نسخه اولیه‌ای که از این ویژگی معرفی شده، بخش‌های زیر محافظت خواهد شد:

  • Messages: اکثر پیام‌هایی که حاوی فایل پیوست باشند مسدود خواهند شد و برهی ویژگی‌های مسیج از دسترس خارج می‌شود.
  • FaceTime: تماس‌های ورودی از طریق فیس‌تایم از کسانی که قبلا با آن‌ها تماسی نداشتید، مسدود خواهد شد.
  • مرورگر وب: برخی از تکنولوژی‌های وب و برخی از ویژگی‌های مرورگر مسدود خواهد شد.
  • Shared Albums: آلبوم‌های به اشتراک گذاشته شده از برنامه Photos حذف خواهند شد و دعوت‌نامه‌های جدید برای عضویت در آلبوم‌های به اشتراک گذاشته شده جدید مسدود خواهد شد.
  • اتصالات دستگاه: اتصالات سیمی با دستگاه‌های دیگر یا لوازم جانبی دیگر تا زمانی که آیفون شما قفل باشد، مسدود خواهد شد.
  • Apple Services: دعوت‌نامه‌های جدید که از طریق اپل سرویس و از سمت افرادی که قبلا دعوت‌نامه‌ای برای شما نفرستاده‌اند، مسدود خواهد شد.
  • Profiles: پیکربندی پروفایل‌ها، مانند پروفایل کاری یا مدرسه، نصب نخواهد شد.

اپل توضیحات دقیقی درباره اینکه چرا با فعال شدن Lockdown Mode این بخش‌ها محدود یا مسدود می‌شوند، نگفته‌است. البته حدس زدن سناریو احتمالی این‌کار چندان سخت نیست. برای مثال برنامه Messages را در نظر بگیرید، دریافت و باز کردن لینک، فایل یا قطعه کد‌هایی که با فایل مخرب آلوده شده‌اند از طریق مسیج چندان دور از ذهن نیست.

افراد برجسته و مطرح مانند سیاستمداران، خبرنگاران و افراد نظامی شناخت کامل و دقیقی از تکنولوژی و خطرات احتمالی آن ندارند. پس با محدود کردن دسترسی کاربر به این بخش‌ها می‌توان تا حد زیادی از حملات سایبری  و درز اطلاعات جلوگیری کرد.

مقابله با جاسوسی نرم‌افزاری با Lockdown Mode اپل
مقابله با جاسوسی نرم‌افزاری با Lockdown Mode اپل

از برخی از این بخش‌های گروه NSO برای جاسوسی از مقامات آمریکایی استفاده کرده بود. آن‌ها با ارسال لینک از طریق واتس‌اپ، افراد را تشویق به باز کردن لینک‌ها می‌کردند. با باز کردن این لینک‌ها نرم‌افزار جاسوسی آن‌ها بطور خودکار در دستگاه ‌آن‌ها نصب ‌میشد. با فعال کردن Lockdown Mode احتمال بروز همچین اتفاقای از بین می‌رود.

چگونه Lockdown Mode اپل را فعال کنیم؟

اگر به هر دلیلی فکر می‌کنید که نیاز به استفاده از حال فوق امن Lockdown Mode اپل دارید، با راحتی از طریق Setting می‌توانید آن را فعال کنید:

  1. به قسمت تنظیمات یا Settings دستگاه‌تان بروید. ( آیفون، آیپد یا مک، فرقی ندارد)
  2. به قسمت Privacy & Security برید.
  3. به سمت پایین اسکرول کنید تا گزینه Lockdown Mode را پیدا کنید، آن را انتخاب کنید.
  4. گزینه Turn On Lockdown Mode را انتخاب کنید.

بعد از انجام مراحل بالا، دستگاه شما ریستارت خواهد شد. برای خاموش کردن حالت Lockdown Mode هم کافیست مراحل بالا را مجددا انجام دهید و در در آخر Lockdown Mode را غیرفعال کنید. بعد از راه اندازی مجدد دستگاه پس از خاموش کردن حالت Lockdown Mode برخی قابلیت‌ها مانند Shared Photos را باید دوباره فعال کنید. این تغییرات باید به صورت دستی و توسط خود کاربر انجام شود.

فعال کردن Share Photos بعد از خاموش کردن Lockdown Mode
فعال کردن Share Photos بعد از خاموش کردن Lockdown Mode – اپل مارکت

در تستی که ما انجام دادیم، هرچند که تست کوتاه بود، متوجه هیچ تغییر غیرقابل بازگشتی یا حذف شدن اطلاعاتی که قابل بازگشت نباشد، نشدیم. پس می‌توانیم نتیجه بگیریم که فعال و غیرفعال کردن Lockdown Mode هیچ آسیبی به دستگاه و اطلاعات شما نخواهد زد.

چه زمانی باید از حالت فوق امن Lockdown Mode اپل استفاده کنیم؟

اپل به صورت کاملا واضح درباره Lockdown Mode توضیح داده‌است. این ویژگی به درد کاربران عادی و موقعیت‌های روزانه نمی‌خورد. برای مثال خواهر یا برادر فضول شما حاضر به پرداخت چندین میلیون تومان برای نفوذ به دستگاه شما و فضولی کردن در امور شخصی شما نخواهد شد.

این حالت برای محافظت از شما در مقابل حملات سایبری که از طریق فناوری‌های تحت وب، مهندسی اجتماعی و ابزار هک سیمی طراحی شده‌است. Lockdown Mode برای مقابله با تحقیقات قانونی که توسط پلیس انجام می‌شود یا موارد قانونی مشابه طراحی نشده‌است.

کسانی که ممکن است مورد هدف حملات سایبری قرار بگیرند، خودشان می‌دانند چه کسانی هستند. سایر افراد بهتر است از این قابلیت در شرایط عادی و روزانه استفاده نکند تا دستگاه آن‌ها دچار محدودیت‌های عملکردی که با فعال کردن Lockdown مود پدید می‌آیند، نشوند.

دوشنبه، 7 مهر

قابلیت Widget ها در iOS 14

پخش ویدئو

دوشنبه، 7 مهر

قابلیت جدید ‌‌Back Tap در آی‌او‌اس ۱۴

پخش ویدئو

یکشنبه، 29 تیر

استفاده از فونت دلخواه در آیفون و آیپد برای تایپ

پخش ویدئو

چهارشنبه، 28 خرداد

غیرفعالسازی Memoji Stickers

پخش ویدئو

original-product

ضمانت اصل بودن کالا

secure-payment

پرداخت امن

refund-money

۷ روز ضمانت بازگشت

applemarket-support

پشتیبانی ۲۴ ساعته

applemarket-logo

مجموعه اپل مارکت از سال 1376 فعالیت خود را در زمینه IT آغاز کرده است و از سال 1389 بطور تخصصی در زمینه فروش و خدمات محصولات اپل در حال فعالیت است.

مجموعه اپل مارکت با استفاده از کادری مجرب ، همواره خود را ملزم می داند تا بهترین محصولات با پایین ترین قیمت ممکن را در اختیار کاربران گرامی قرار دهد.

به همین جهت ما شعار #اورجینال_بخرید را سرلوحه فعالیت های خود قرار داده ایم، ما صرفا معتقد به استفاده از لوازم جانبی و کالاهای اورجینال هستیم به همین جهت تمامی کالاهای موجود در فروشگاه ما، برند های اورجینال، معتبر و مورد تایید هستند.


خدمات ما

  • ✅ تعمیرات سخت افزاری
  • ✅ اپل آیدی
  • ✅ فروش انواع لوازم جانبی اورجینال
  • ✅ خدمات نرم افزاری
  • ✅ بیمه محصولات
  • ✅ آموزش و پشتیبانی آنلاین

تماس با ما

  • آدرس:
    تبریز پایین تر از میدان ساعت نرسیده به مصلی مجتمع تجاری استاد شهریار پلاک ۴۳ و ۵۴
  • تلفن ‌تماس: ۰۴۱-۳۵۵۴۴۱۲۲
    ۰۴۱-۳۵۵۳۳۰۳۹
  • ساعات‌کاری: ۹ تا ۲۲
  • ارتباط با ما:
تمامی حقوق این سایت نزد اپل مارکت محفوظ می‌باشد. طراحی و توسعه توسط UZAY.IR